Kantoor
betrokken belangenbehartiger

‘U houdt van klokken?’ en ‘U bent aardig bij de tijd’. Onze bezoekers maken zulke opmerkingen van tijd tot tijd, als we hen op ons kantoor ontvangen. Al onze medewerkers zijn mensen van de klok. We helpen u dus op tijd. Dat is niet het enige. Ons kantoor is ook ván deze tijd. Dat ziet u niet alleen aan de klokken; dat merkt u ook aan onze kennis. Die is bijdetijds. Waar kunnen we u mee helpen? Wij maken graag tijd voor u.

Clientèle

Notariskantoor Soons is een kundig en persoonlijk notariskantoor in de dorpskern van het Betuwse plaatsje Heteren (gemeente Overbetuwe). Wij werken voor de lokale markt, maar ook particulieren, ondernemingen en vastgoedontwikkelaars buiten de regio maken deel uit van onze cliëntenkring. 

Persoonlijke benadering

Wij zijn betrokken bij onze cliënten en hebben aandacht voor hun persoonlijke situatie. Bij Notariskantoor Soons bent u altijd welkom.

Tweerichtingsverkeer

Onze persoonlijke betrokkenheid uit zich concreet in ons bezoek aan u. Uw persoonlijke situatie en omstandigheden interesseren ons oprecht. Als het nodig is, komen we dus langs. Uw onderneming gaat immers pas echt voor ons leven wanneer we uw deurklink hebben vastgehad. 

Snelheid van werken

Ook onze snelheid typeert ons. Wij beantwoorden uw vragen het liefst snel en volledig per mail. Op die manier kunt u het antwoord nog eens nalezen.  

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht

Ieder notariskantoor heeft een nascholingsverplichting. Onze medewerkers volgen de cursussen echter niet alleen uit plichtsbesef. We doen het vooral omdat we ervan overtuigd zijn dat we u op die manier het beste helpen. Dat is ook de reden dat we beschikken over een uitgebreide bibliotheek en dat we zijn aangesloten bij relevante kennisnetwerken.

Werkplezier

Alle medewerkers uit ons hechte team doen hun werk met veel plezier. En dat merkt u als cliënt gegarandeerd. Wij hebben wij geen 9-tot-5-mentaliteit, maar gaan door tot we een oplossing vinden die past bij uw situatie. Dat alles doen we onder het mom: ‘de aanhouder wint!’  

Tarieven

Ons kantoor doet niet mee aan de tarievenstrijd. U zult ons dus niet horen zeggen dat we de goedkoopste van Nederland zijn. In plaats daarvan krijgt u bij ons wel werk op maat. U krijgt dus geen standaardakte voor een standaardtarief, maar werk van waarde.