Familierecht

In het familierecht gaan grote financiële belangen gelijk op met emoties. Daarom vinden wij het extra belangrijk dat we betrokken zijn bij uw situatie. Laat uw testament, samenlevingsovereenkomst of huwelijkse voorwaarden met een gerust hart aan ons over. Wij weten hoe het familierecht in elkaar steekt. Hier noemen we een aantal van onze specialismen. 

Huwelijk

Als u een huwelijk aangaat, is het raadzaam als u vooraf weet waar u op papier aan begint. Hoe zit het bijvoorbeeld met huwelijkse voorwaarden? Wij geven graag advies dat aansluit op uw situatie, zodat u een weloverwogen beslissing maakt.  

Nalatenschap

Bij een overlijden moet u veel regelen. Ook op juridisch vlak komt er veel bij kijken. Denk aan een geblokkeerde bankrekening of een testament met instructies voor de begrafenis. Als u contact met ons opneemt, weet u zeker dat u het juiste doet. Wij kijken met u mee en zorgen voor de benodigde ondersteuning, zodat u zich kunt focussen op uw rouwproces. 

Echtscheiding

Als u gaat scheiden, komt er bijzonder veel op u af. Niet alleen emotioneel, ook juridisch moet u veel uitzoeken. In deze moeilijke periode helpen wij u graag bij dat laatste. Wij staan u bij als u een echtscheidingsconvenant opstelt. Wij helpen u bij een eventuele boedelscheiding. Al deze ingewikkelde, juridische dingen nemen wij van u over. Wij zijn er voor u; het is ons vak.