Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is veelzijdig. Notariskantoor Soons heeft de juiste kennis in huis om u over de volle breedte te bedienen. 

BV oprichten

Wilt u een bv oprichten, dan hebt u een notaris nodig die de statuten opmaakt in een notariële akte. Wij zijn aangesloten op een modellendatabank en hebben dus altijd de juiste akten. Dat alles doen wij snel en tegen een concurrerend tarief. In de oprichtingsfase zijn wij graag uw sparringpartner. Wij begeleiden het volledige traject: van vooroverleg met accountant tot en met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel – en alle stappen daar tussenin. Uiteraard verzorgen wij ook het aandeelhoudersregister. Na het passeren van de akten stellen wij alle betrokken partijen (accountant, bank, adviseur) op de hoogte via een afschrift. U hebt hier als ondernemer geen omkijken naar, zodat u zich direct kunt focussen op uw corebusiness. Dankzij een goede samenwerking met de accountant schakelt ons kantoor daarbij bijzonder snel. Wanneer het er echt op aankomt, zijn wij bereikbaar.

Akten en contracten

Onze juridische betrokkenheid gaat verder dan het opstellen van akten. Ook voor advisering over de aankoop van registergoederen, huurcontracten, verbouwingen en eventuele (juridische) geschillen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het cijfermatige traject is uw accountant de aangewezen persoon, maar voor de overige trajecten kunt u vertrouwen op de deskundigheid van onze medewerkers en ons netwerk van (fiscale) deskundigen.