Vastgoed

De wereld van vastgoedrecht is complex. Hebt u hulp nodig: in raad en daad? Ons notariskantoor staat u graag bij. We houden ons bezig met vastgoedrecht over de volle breedte. Hieronder lichten we een aantal van onze specialismen toe.

Woningbouw

Ons kantoor geeft vaak begeleiding rondom projectontwikkeling van woningbouw. Ontbreekt het u aan juridische kennis, bijvoorbeeld op het gebied van btw en overdrachtsbelasting? Wij hebben die in huis. Zo komt die woning er écht. 

Vakantiepark

Bent u bezig met projectontwikkeling van vakantieparken? Denk bijvoorbeeld aan het verkavelen van percelen of het opstellen van parkreglementen. Daarin hebben wij ervaring. We bieden u de juridische achtergrondkennis die u nodig hebt. Ook bij de vestiging van erfdienstbaarheden helpen wij u graag. Bent u op zoek naar rechtskundige kennis bij het inrichten van gemeenschappelijke eigendommen via appartementsrechten? We staan u graag bij. Ook voor de vereniging van eigenaren en het oprichten van rechtspersonen kunt u bij ons terecht. 

Obligatieleningen

Ons kantoor heeft ervaring op het gebied van de uitgiften van obligatieleningen. Zoekt u een partij die met u meedenkt, van A tot Z? Bij ons kunt u terecht voor het hele traject: van het opstellen van een verkoopbrochure tot en met het uitloten van de obligaties. 

 

Splitsing appartementsrechten

Wij zijn bedreven in het splitsen in appartementsrechten. Wordt het u te ingewikkeld, bijvoorbeeld door verschillende juridische constructies bij meerdere gebruiksfuncties (woningen en winkels/kantoren)? Juist zulke casussen hebben onze bijzondere aandacht.